Úpravy terénu, výsadba, zakládání trávníků

Mezi další námi nabízené zahradnické služby a práce patří plošné úpravy terénů, vysazování dřevin, zakládání trávníků či vysazování truhlíků a mobilní zeleně.

Plošné úpravy terénů

Plošné úpravy terénů neboli modelace terénů jsou při tvorbě zahrad velmi důležité. Tyto úpravy zajistí výsledný vzhled zahrady. Např: zarovnání terénů, základ pro zahradní jezírko, skalky nebo umělé svahy.

Vysazování dřevin

Provádíme výsadbu dřevin všech velikostí včetně kotvení a opětných systémů jak pro soukromé a firemní zahrady či vysazování dřevin na obecních pozemních.

Zakládání trávníků

Zakládání trávníků zajišťujeme opět jak pro soukromé, firemní či obecní pozemky. Zakládání trávníků je možné dvěma způsoby. První způsob zakládání trávníků je klasický výsev. Ten je levnější, ale pomalejší. Druhý a dnes velmi žádaný způsob zakládání trávníků je pokládka travních koberců. Pokládka travních koberců je dražší než klasický výsev trávy, ale během pár hodin se bude Váš pozemek zelenat novou a krásnou travní plochou.

Vysazování truhlíků a mobilní zeleně

Zajišťujeme vysazování truhlíků rostlinami dle Vašeho výběru, zajistíme rostliny, zeminu i truhlíky. či jiné vámi požadované nádoby. Dále nabízíme vysazování mobilní zeleně jedná se o výsadbu rostlin do velkých nádob například pro obchodní centra, obce či firmy.

Úpravy terénu, vysazování dřevin, zakládání trávníků, vysazování truhlíků zajišťujeme pro regiony Olomouc, Přerov, Prostějov, Vyškov, Šumperk, Litovel, Mohelnice, Šternberk nebo po dohodě i dále od Olomouce.