Návrhy a realizace zahrad Olomouc

Nabízíme kompletní realizaci zahrad – zahrady na klíč. Součástí práce na realizaci Vaší zahrady je v prvé řadě tvorba návrhu.

Pro tvorbu návrhu je důležité zahradu vidět. Proto si s Vámi během prvního kontaktu dohodneme schůzku přímo na místě, kterého se projekt zahrady týká. První schůzku nabízíme všem klientům ZDARMA.

Během první konzultace zjistíme Vaše požadavky, rozlohu a stav zahrady. Od toho se následně odvíjí celý projekt a návrh zahrady.

Cena za návrh a realizaci zahrady je velmi individuální. Na výslednou cenu má velký vliv velikost pozemku, výběr rostlin a další individuální požadavky klienta jako např: výstavba skalky, realizace zahradních jezírek či zakládání trávníků. Cena projektu je vždy stanovena předem, pokud projekt neodsouhlasíte, nic neplatíte. Nabízíme i tvorbu návrhu zahrady bez samotné realizace, v takovém případě za návrh zahrady platíte, v případě realizace zahrady naší firmou je návrh zdarma.

Na termínu dokončení zahrady se vždy domlouváme s klientem. Upozorňujeme, že v případě špatného počasí se mohou práce na realizaci zahrady mírně protáhnout.

Součástí návrhů a kompletní realizace zahrad je samozřejmě i vhodný výběr rostlin. Rostliny volíme podle velikosti pozemku, míry slunečního svitu na danou plochu a také podle Vašich individuálních požadavků. Výběr rostlin a materiálů s klientem vždy konzultujeme. Rostliny a veškerý materiál pro realizaci zahrady zajistíme.

Údržba zahrad:

V případě zájmu budeme o Vaši zahradu pečovat celoročně. Údržba zahrady může zahrnovat péči o trávník, zastřihování živých plotů, řez ovocných stromů, hnojení rostlin, odstranění plevele, údržbu skalek a zahradních jezírek nebo další individuální požadavky klienta.

Návrhy a realizace zahrad zajišťujeme převážně v okolí měst Olomouc, Šumperk, Prostějov, Přerov, Litovel, Uničov, Šternberk. Je možné se dohodnout na realizaci zahrady i ve vzdálenějších městech a obcích.

V naší fotogalerii se můžete podívat na kompletní průběh prací při realizaci zahrady.